DIE WELLE – CONCIERGE AREA

 

The con­cier­ge area on the ground floor of the buil­ding “die Wel­le” is inten­ded to pro­vi­de all ten­ants and visi­tors with a modern wai­t­ing area for their stays the­re, making it a spe­cial expe­ri­ence. The recep­ti­on area was desi­gned to be invi­t­ing for visi­tors and at the same time func­tio­n­al for the employees working the­re. Also here the terms “GLORY — JOY — CHILL” stand in the foreground.

The design is timeless and Scan­di­na­vi­an inspi­red, yet very ele­gant in colour. An eye-cat­cher is the lumin­ous let­te­ring “con­cier­ge” — white on white wall­pa­per — which has been sta­ged in such a way that it can also be reco­gnis­ed from the outside.

The com­po­si­ti­ons of the MOOOI lumin­aires crea­te a spe­cial atmo­s­phe­re, offe­ring the view­er a won­der­ful shadow play in the other­wi­se ele­gant and redu­ced wai­t­ing area.
 

Cli­ent: AXA Invest­ment Mana­gers Deutsch­land GmbH
Loca­ti­on: Frank­furt am Main
Sur­face: approx. 130 m²
Com­ple­ti­on: 2013

 

BACK TO PROJECTS